Servicii de Mentenanță

REGIO  este un furnizor tradițional de servicii de mentenanță pentru SDC.

Read More

Construcții

REGIO construiește Stații de Distribuție Carburanți ca antreprenor general, utilizând competențele proprii pentru consultanță, studii de fezabilitate,

Read More

Soluții IT

Regio a dezvoltat soluții software specializate pentru clienții săi din Industria Oil & Gas și soluții personalizate pentru companii din alte segmente de piață.

Read More

Cine este Regio?

Regio Impex Srl este o companie care s-a dezvoltat pe piața serviciilor în domeniul petrolier începând cu anul 1991. Principalul domeniu de activitate a fost importul și exportul de echipamente de telecomunicații în domeniul aeronautic. Din 1993 compania și-a reorientat activitatea către import, instalare, service, help-desk și training pentru echipamente proprii stațiilor de distribuție a carburanților, devenind unul dintre cei mai importanți competitori de pe piață, fiind totodată și reprezentant GILBARCO în România.

Sediul si punctele de lucru
  • Regio are sediul central în București, Strada Grădiştea Floreştilor nr. 14
  • Există opt puncte de lucru în țară distribuite astfel încât să putem ajunge în orice locație în maxim 2 ore de la solicitarea clientului.
  • Punctele de lucru sunt localizate în Pitești, Oradea, Lugoj, Bacău, Bârlad, Alba Iulia, Constanța, Cluj și dispun de echipamente de intervenție specializate pentru a soluționa orice problemă semnalată.
Viziunea noastră

Considerăm că este foarte important să poți oferi clientului ceea ce își dorește și să te poți adapta în permanență nevoilor acestuia.De aceea încercăm să fim în permanență informați, să putem fi printre cei mai buni prin ceea ce oferim și să putem ajuta clienții noștri să se simtă în siguranță beneficiind de ultima generație de tehnologie.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri calitate și competență prin produsele și serviciile oferite, încercând să împărtășim din experiența acumulată pe piață odată cu trecerea anilor, experiența care să îi ghideze în activitățile lor și în încercarea de a fi cei mai buni de pe piață.

Privacy Policy Settings