CONSTRUCȚII SD

REGIO construiește Stații de Distribuție Carburanți ca antreprenor general, utilizând competențele proprii pentru consultanță, studii de fezabilitate, proiectare, implementare, management de proiect, tehnologie și servicii, împreună cu parteneri specializați în construcții industriale, furnizori de echipamente pentru stații și soluții fiscale, oferind soluții la cheie.

Cele mai multe stații de alimentare sunt construite într-o manieră similară, cu cea mai mare parte a instalaților tehnologice localizată subteran, cu  distribuitoare de carburanți în perimetrul interior, cabina „shop” și clădiri anexe acolo unde este cazul. Rezervoarele de combustibil – fie ele unice sau multiple – sunt de obicei localizate în subteran.

Compania furnizează stații de distribuție carburanți mobile și servicii pentru rebranding/renovări.

Regio are toate certificările necesare realizării de stații de distribuție carburanți și respectă toate Reglementările legale în vigoare.

IMG_6549

CONSTRUCȚII CIVILE & INDUSTRIALE

REGIO dispune de resurse financiare, logistice și de dotări în echipamente, având capacitatea de a coordona o gamă crescută de activități specifice domeniului construcțiilor, începând de la proiectare, continuând cu execuția și până la recepție, incluzând proiecte de tipul “turn-key”.

În completarea capacităților tradiționale ale REGIO, compania poate gestiona cu eficiență în domeniul construcțiilor și activități de:

  • Planificare Strategică
  • Proiectare
  • Project Management
  • Antreprenoriat General

Privacy Policy Settings